Velkommen til våre nettsider!

Bruksnøyaktigheten til spilleautomat for blekkutskrift

Bruksnøyaktigheten til spilleautomat for blekkutskrift Hovedbevegelsen til CNC-rørbøyeren uttrykkes på en måte som TILPASSER seg til de inkrementelle rørformede dataene oppnådd ved vektorteori. CNC-rørbøyeren trenger tre hovedbevegelser, som kan uttrykkes som følger: (1) Den rette linjen Avstand mellom de to bøyevinklene (DBB). Denne avstanden refererer til avstanden mellom endepunktet til bøyeelementet og det rette rørsegmentet og bøyebuen eller tangentpunktet til det rette rørsegmentet og de to buene på begge sider. Den representerer den rette mateavstanden til halerammen til bøyemaskinen langs Y-retningen. Plane of Bend (POB), for romlige multi-bend rørfittings, blekkutskriftsautomat indikerer at når to bend ikke er på samme plan, vinkelen mellom planet der benden er og planet der benden er, som er også rotasjonsvinkelen som kreves av hylsen på rørbøyemaskinen for å klemme emnet. Hylsen kan roteres forover eller bakover om mateaksen Y. Bendgrad (DOB). Denne vinkelen refererer til den inkluderte vinkelen mellom to tilstøtende rette rørsegmenter, det vil si vinkelen som klemmeblokken festet på albuen til rørbøyeren som brukes til å klemme røremnet i det begynnende bøyesegmentet, må roteres.

Bøyeradius og bøyningsvinkel er viktige formparametre og deformasjonsforhold for plan bøyerør, samt viktige prosessparametere for CNC-bøyerør. For romlige rørfittings med flere bøyninger inkluderer form- og størrelsesparametere imidlertid også størrelsen på det rette rørsegmentet mellom to hjørner, størrelsen på det rette rørsegmentet ved de to endene av bøyedelen og den inkluderte vinkelen mellom en bøy og planet hvor den andre svingen er plassert. Først etter at alle disse formparametrene er bestemt av en blekktrykkspaltemaskin, kan en fullstendig romlig geometrisk form av rørbøyeelementet etableres. Disse dataene er formparametrene for rørbøyning bestemt før nc-programmering. Numerisk kontrollbøyning kan utføres ved å bruke koordinatpunktprogrammet (X,y,Z) og dataprogrammet for inkrementelle rørformede data YBC, men fordi posisjonen og formen til ikke-plant bøyeelement i rommet kun beskrives av koordinatene av flere punkter er det vanskelig å fastslå den tredimensjonale følelsen av formen. Derfor er det nødvendig å bruke datamaskinen til å utføre vektoroperasjon på de sittende tegnsettingsdataene, og deretter konvertere dem til inkrementelle rørformede data som brukes av CNC pipe bender. Denne artikkelen introduserer kort konseptet med inkrementelle rørformede data og formparametrene som skal bestemmes. 3. De tekniske punktene til NUMERISK kontroll bøye rør for plast bøyning behandling åpnet opp en ny utvikling retning av digital produksjonsteknologi i mange maskiner produksjonsindustrien har sin brede anvendelse, fordelen med betydelig er produksjonsindustrien.

Fordi industrien for rørbøy er vanskelig og krever høy nøyaktighet, og CNC-rørbøyningsteknikken kan endre eksosrørmodellen for luftfartsmotoren, erstatte kunstig prøvetaking, prøve bøying, korrigering og YanGuan-montering og annen tradisjonell tungvint prosess, ikke bare forkorte motoren eksosrørutviklingssyklus, og forbedre kvaliteten på rørbøyningen, reduserer utviklingskostnadene, men på grunn av dagens CNC-rørbøyningsteknologi er i stadiet med gradvis forbedring og utvikling, er det uunngåelig at det er noen tekniske aspekter som ikke har blitt løst og manglene vises. For å bedre tilpasse seg kravene til dagens CNC-bøyeteknologi, bør layoutdesignen til bøyekomponentene og rørledningene vurdere følgende, og strebe etter å forenkle formen på røret. Tatt i betraktning koordineringen mellom produksjonen av bøyeformen og CNC-bøyemaskinen, bør formen på røret unngå vilkårlige kurver så langt som mulig: Strømvektorøkning i bøyerørets dataprogrammering og presisjon for styring av rørbøyemaskin, den er ikke egnet for bøying med sammensatte buede rørfittings: bøyerør med stor sirkulær bue, behovet for å produsere stor bøyemodul, samt ekspanderende rørbender mesa størrelse: CNC rør bøying er ikke egnet for bøying er større enn 180 ° hjørne, fordi dette vil gjøre rørbøyer kan ikke dø.


Innleggstid: 18. oktober 2021